Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σαγιονάρες της νύφης!!!

Το Σάββατο παντρεύεται μια πολύ καλή μου φίλη η Μαρία. Στην καθημερινότητα της δεν φοράει τακούνια άλλα λόγω της ημέρας θα φορέσει. Tης έφτιαξα λοιπόν  ένα ζευγάρι σαγιονάρες  για το γλέντι για να είναι άνετη και να χορέψει με την ψυχή της!
Η ώρα η καλή Μαράκι :)



δερμάτινες σαγιονάρες διακοσμημένες με δαντέλα, φρουφρού και κρύσταλλα.

 
Και φορεμένες από την νύφη

Μια τούρτα βάφτισης!!!

Την Κυριακή είναι τα βαφτίσια και η Στέλλα μου ζήτησε μία τούρτα για την μπέμπα που θα βαφτιστεί.. Έβαλα κι εγώ όλη μου την τέχνη και ιδού το αποτέλεσμα

 Η τούρτα περιέχει 24 πάνες libero up&go, 1 αφρόλουτρο-σαμπουάν fissan,1 ενυδατική κρέμα fissan, 1 πιπίλα nuk, 1 φουρφούρι ροζ και τα τιρλικάκια που έπλεξε η μαμά της Στέλλας για την μπέμπα(τα οποία ξέχασα να τα βάλω από την αρχή και φαίνονται στην επόμενη φωτογραφία)




Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Μία κορνίζα ζούγκλα XL για τον Στέφανο

Ένας παπαγάλος πετάει πάνω από την καμηλοπάρδαλη που της μιλάει ο κροκόδειλος, που τον κυνηγάει ένα φίδι. Στην άλλη άκρη το λιοντάρι τους παρατηρεί απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Mια τούρτα για έναν Άγγελο

Αυτή την τούρτα την έφτιαξα δώρο για τον νεοφώτιστο Άγγελο-Ευθύμη που στα βαφτίσια του την προηγούμενη Κυριακή ήτα πραγματικά ένας άγγελος. Να είσαι γερός και τυχερός Αγγελάκο!!






 Η τούρτα περιέχει 60 πάνε babylino sensitive, 6 αυτοκόλλητα τοίχου, 1 σετ φαγητού, ρουχαλάκια prenatal






Η τυρόπιτα της κυρίας Αλεξάνδρας

Αρχές καλοκαιριού στην Πρέβεζα δοκιμάσαμε τις σπεσιαλιτέ της κυρίας Αλεξάνδρας (μαμάς της φίλης μου της Μαρίας). Μεταξύ άλλων φάγαμε και μία τυρόπιτα πολύ διαφορετική από αυτές που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Μου άρεσε ζήτησα την συνταγή και πριν από λιγες μέρες που την έφτιαξα κι εγώ για πολλοστή φορά την φωτογράφισα.